środa, 27 czerwca 2018

Slik fjerner du flekker fra teppene dine

Det er viktig at du får det til å nyte ditt hjem. Følgende artikkel vil hjelpe deg med gode beslutninger for tepperensing. Les videre og lær alt du trenger å vite.

Det er mye lettere å vakuum et gulv hvis du gjør det i seksjoner. Dette betyr at du kan se områdene du allerede har gått over, slik at du ikke kaster bort tiden din. Hvis rommet ditt er i form av et torg, kan rengjøringsprosessen deles inn i fire kvadrantområder.

Du bør alltid støvsuge teppet ditt støvsuges før du rengjør det. Bruk støvsugeren for å fjerne løs smuss fra teppet før du bruker rengjøringsmidler eller vann. Resultatene dine blir ikke rene hvis produktene blir brukt på et teppe som er fullt av løs Flyttevask.

Vær forsiktig med selskaper som telemarkeder til deg eller annonsere en per rom. Virkeligheten er at det er mange forskjellige romstørrelser tilgjengelig. Et godt rengjøringsfirma sitater priser basert på kvadratfot.

Ikke alle tepper kan rengjøres ved tepperensing med industrielle styrker og kjemikalier. Silke og ulltepper kan bli skadet under rengjøringsprosessen. Hvis du ikke er trygg på dine tepperensninger, hvorfor ikke ansette en proff?

Forsikre deg om at du vet hvilken garanti du har når du rengjør tepper før tjenestene begynner. Du kan kansellere garantien din hvis du bruker en flekkresistent på den. Kjemikaliene kan ikke være kompatible, og det kan ende opp med å koste deg mer penger i det lange løp.

Du vil at tepperensere skal ha en faktisk fysisk adresse. Du bør kunne gå til en adresse hvis det er feil med rengjøringen.

Prøv noen få rengjøringsprodukter før du bestemmer hva som passer for deg. Hvis et produkt fungerer, fortsett å bruke det for livet til teppet.

Baking soda er en teppe flekk. De fleste teppe deodorizers inneholder kokesoda. Spar litt penger ved bare å bruke kokepulver. Du kan legge til noen oljer i blandingen for å gi det en fin aroma før du legger den ut på vokspapir.

Mange tepperensere har sine teknikere arbeid på upsells. Dette betyr at de skal forsøke å gi deg en lav pris for jobben, men vil oppsummere tilleggstjenester som mange kunder antar er standard.

Du må gjøre en innsats for å undersøke hvilken bedrift du har til å rengjøre tepper. Vær sikker på at virksomheten skjermer sine ansatte nøye når det gjelder narkotikamisbruk og kriminell rekord. Du vil ikke at ting skal gå glipp av i ditt hjem, ikke utgjør en risiko for teppene dine.

Spør dine kjære hvis de kan anbefale noen gode tepperensere for deg. Du er ikke den første eller siste personen som trenger sine tepper rengjort. Noen du kjenner godt har sikkert hatt en god opplevelse med et lokalt selskap. Du er sikker på at du kan få gode anbefalinger på denne måten. Hvis noen av folkene du kjenner hadde en dårlig opplevelse med en renere, kan du unngå dem.

Du kan se at det er mange ting å holde deg foran når du velger teppereng. Den grundige informasjonen du nettopp har lest, skulle ha gitt deg nok informasjon til å forstå hvordan tepperensere fungerer. Oppbevar denne informasjonen når du velger et tepperengasjement.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz